button homepage button info bedrijf button info theorie button info doelgroep button info boeken button info zintuiglijk materiaal button info agenda button interessante links button contactgegevens
bezoek ons op facebook volg ons op twitter volg ons op hyves volg ons op linkedin get the english text
 

Evenementen 2012

Anders Kijken naar ... Horen
Op 24 mei wordt er een studiedag gegeven over SI en audiologie. Het gaat over de overregistratie voor geluid die sommige mensen ervaren. De studiedag wordt georganiseerd door Anders Kijken naar Kinderen. De dag zelf wordt gegeven door Bas Franck, Klinisch Fysicus - Audioloog.

Symposium Living Sensationally met Winnie Dunn
Op 1 en 2 juni vindt het symposium Living Sensationally plaats welke georganiseerd is door Anders Kijken naar Kinderen. Winnie Dunn, auteur van het boek Living Sensationally en van de vragenlijst Sensory Profile, zal deze dagen verzorgen. De eerste dag gaat over SI en de Sesnory Profile. De tweede dag over de Schoolcompanion, een vragenlijst die door leraren ingevuld kan worden. Meer informatie over dit symposium is te vinden op de website van AKK.

Evenementen 2011

Cambridge Training 23 - 25 maart 2011
Eind maart werd in Engeland, Cambridge een SI workshop gegeven. De eerste workshop werd gegeven door Lucy Jane Miller die vertelde over het STAR Center Model of Assessment and Treatment. De tweede workshop werd gegeven door Integrated Listening Systems en ging ook over dit systeem. Meer informatie over ILS is te vinden op de website van ILS.

Studiedagen en cursussen bij Anders Kijken naar Kinderen
Tijdens de studiedagen en aan het eind van de cursussen bij Anders Kijken naar Kinderen zullen we nog steeds proberen aanwezig te zijn om informatie over zintuiglijk materiaal te geven. Op de dag zelf zullen we een kleine wisselende collectie aan zintuiglijke materialen verkopen die alleen daar en op dat moment dan te koop zijn.

Zintuigenparty
Vanaf begin dit jaar verkopen we geen losse materialen meer. Om deze reden geven we ook geen zintuigenparty's meer.

Evenementen 2010

Infodag autisme
Op 12 juni wordt er in Alphen aan de Rijn een informatiedag georganiseerd voor mensen die te maken hebben met autisme of zelf autisme hebben. Er staan meerdere stands met allerlei informatie en er wordt een lezing gegeven door Martine Delfos. Meer informatie is te vinden op de website van Stichting autisme en ik.

Zintuigenparty en ouderavonden
De komende twee maanden hebben we ook meerdere organisatie gebonden afspraken staan zoals een zintuigenparty en meerdere ouderavonden waar we een kraampje inrichten met ons materiaal. Daarnaast laten we onze materialen ook zien tijdens de cursussen over sensomotorische informatieverwerking of andere aanverwante onderwerpen bij de cursus organisatie Anders Kijken naar Kinderen voor therapeuten.

Week van autisme
Van 2 tot en met 10 april was de nederlandse week van autisme. Tijdens deze week werden allerlei activiteiten georganiseerd. Wij hebben met onze stand deelgenomen aan een inloopavond op woensdag 7 april in Alphen aan de Rijn.

Kangoeroebeurs
Eind maart stonden we op de Kangoeroebeurs voor kinderen met een handicap in Belgie. Op deze beurs stonden leveranciers van rolstoelen, auto aanpassingen, spelmateriaal, aangepaste kleding en allerlei andere hulpmiddelen. Deze beurs vind elke twee jaar plaats. Meer informatie is te vinden op de site van de Kangoeroe organisatie.

Mini-symposium Doetinchem
Op 23 januari 2010 nemen wij deel aan de infomarkt die gehouden wordt als aanvulling op het mini-symposium dat in Doetinchem gehouden wordt. Het doel van deze symposiumdag is ouders en verzorgers mogelijkheden aan te reiken en kennis te laten maken met verschillende vormen van stimuleren van de ontwikkeling van het kind. De kosten zijn 10 euro. Meer informatie is te vinden op Minisymposium

Evenementen 2009

Rijndam revalidatiecentrum
Op 18 november 2009 hebben we deelgenomen aan de speelgoedbeurs die georganiseerd werd door de speel-o-theek van Rijndam. Het was geen hele grote opkomst, maar daardoor hadden we des te meer tijd voor de mensen die wel kwamen.

Stichting Horison
Op 03 oktober 2009 zijn we naae de landelijke ontmoetingsdag van Stichting Horison in Utrecht geweest. Deze dag was voor iedereen die op een of andere manier bezig is met contact gericht spelen en leren, of hier meer over wilde weten. Meer informatie over deze stichting is te vinden op Stichting Horison

Zorgmarkt Zeeland
Op 6 juni hebben we deelgenomen aan de informatiemarkt op de zorgmarkt in Goes van de NAH-stichting (Niet Aangeboren Hersenletsel). Meer informatie over deze stichting is te vinden op NAH-stichting

Evenementen 2008

Support Beurs
In april hebben we wederom 4 dagen op de Support Beurs in de Jaarbeurs van Utrecht gestaan samen met Barry Emons BV. Twee jaar terug stonden we hier voor het eerst met ons eerste deel Clowntje Rodie en de vrolijke zon. Dit keer konden we een nieuw deel laten zien. Clowntje Rodie op safari waarin alles gericht is op het zintuig gehoor. De reacties hierop waren positief. Meer info over de beurs is te vinden op Support

Evenementen 2007

Zorgtotaal beurs
Zorgtotaal beurs in de jaarbeurs in Utrecht. Wederom stonden we bij Barry Emons in de stand en hebben we weer vele reacties van bezoekers ontvangen. In 2009 zal er een nieuwe zorgtotaal beurs zijn. Kijk voor meer informatie hierover op de website Zorgtotaal

Evenementen 2006

Support Beurs
In april hebben we 4 dagen op de Support Beurs in de Jaarbeurs van Utrecht gestaan, samen met Barry Emons B.V. Dit evenement was voor ons de lancering van ons product. In de stand van Barry Emons B.V. kregen we de mogelijkheid om ons product te laten zien, er informatie over te geven en vragen over ons product te beantwoorden. Naast dat we het erg naar ons zin hebben gehad met het team van Barry Emons B.V. waren we blij verrast door alle positieve reacties die we kregen op ons product.

 

Website gemaakt door Fairydesign ; Copyrightverklaring © ; Datum 07−02−2007, laatste update 03−2012; www.fairydesign.nl