button homepage button info bedrijf button info theorie button info doelgroep button info boeken button info zintuiglijk materiaal button info agenda button interessante links button contactgegevens
button info bedrijf button info makers get the english text

S@M (Sens@bilities in Mind)

S@M is een bedrijf dat zintuiglijke boeken schrijft voor alle kinderen, ook kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap. Zo schrijven we zelf belevingsverhalen. Onze eerste serie gaat over Clowntje Rodie. Deze verhalen zijn voor jonge kinderen. In deze verhalen beleefd hij de grootste avonturen. Tijdens het verhaal worden tips gegeven om het verhaal te ondersteunen met materialen. Deze materialen leggen in elk verhaal de nadruk op een ander zintuig.

De werkzaamheden voor het bedrijf worden uitgevoerd naast onze fulltime baan als ergotherapeut in het werkveld. Dit maakt dat onze dagelijkse ervaringen meteen meegenomen kunnen worden in de verhalen die op dat moment geschreven worden.

Het eerste boek van S@M: Clowntje Rodie en de vrolijke zon, is oorspronkelijk geschreven voor een vakantiereis van het Nationaal Epilepsie Fonds (NEF). Door de enthousiaste reacties, zijn we verder gegaan met het uitwerken en doorontwikkelen van onze ideeën. Bij al onze producten staat de zintuiglijke prikkelverwerking, ofterwel de sensorische informatieverwerking, centraal.

Naast het schrijven van de boeken gericht op de zintuiglijke prikkelverwerking, willen we graag onze ervaringen met diverse materialen delen. Het gaat dan met name om materialen die je op een of andere manier kunt gebruiken voor de ontwikkeling van zintuigen. We hopen dit naast onze eigen ervaring zeker aan te vullen met ervaringen van anderen uit de praktijk. Deze informatie is terug te vinden onder de knop zintuiglijke materiaal.

koffer
 

Website gemaakt door Fairydesign ; Copyrightverklaring © ; Datum 07−02−2007, laatste update 03−2012; www.fairydesign.nl