button homepage button info bedrijf button info theorie button info doelgroep button info boeken button info zintuiglijk materiaal button info agenda button interessante links button contactgegevens
button info bedrijf button info makers get the english text

S@M (Sens@bilities in Mind)

Het idee van S@M is bedacht en uitgewerkt door Miranda Zwijgers en Angelique Kester. Beiden zijn ergotherapeut en werken met gehandicapte kinderen. Een aantal jaar geleden begonnen zij samen dit bedrijfje om al hun kennis en ervaringen op papier te zetten en te delen met anderen. Ze zijn beiden hun werkzaamheden begonnen bij Stichting Ipse in Zuid Holland, tegenwoordig Stichting Ipse de Bruggen, als ergotherapeut op de kinderdagcentra. Angelique is na een aantal jaar bij Rijndam revalidatiecentrum in Rotterdam gaan werken waar zij nu al vele jaren een grote rol in het werken met sensorische informatieverwerking speelt. Miranda heeft al die jaren binnen Stichting Ipse de Bruggen haar werkzaamheden verricht en geprobeerd de theorie over sensorische informatieverwerking samen met haar collega's te vertalen naar de doelgroep kinderen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Sinds een tijdje past zij deze kennis toe bij kinderen met een visuele beperking binnen Koninklijke Visio in de regio Amsterdam en Noord West Nederland.

Beiden waren jarenlang betrokken als vrijwilliger bij de vakantiereizen van het Nationaal Epilepsie Fonds (NEF) waar ooit het idee voor hun eerste belevingsverhaal van Clowntje Rodie ontstaan is.

Mede dankzij de steun van Barry Emons is het gelukt om dit eerste verhaal om te zetten tot een product. Onze boeken, de belevingsverhalen van Clowntje Rodie, zijn via onze webwinkel te bestellen en tevens via Barry Emons BV en K2 Publisher.

rodie
 

Website gemaakt door Fairydesign ; Copyrightverklaring © ; Datum 07−02−2007, laatste update 03−2012; www.fairydesign.nl